Promofilm for Grimstad Røde Kors

Etter oppdrag fra Grimstad Røde Kors har vi laget denne filmen for å vise det brede arbeidet Røde Kors gjør i byen.  Vi har blant annet filmet med drone, slow motion-kamera, GoPro og speilrefleks.

Prosjektledere

Katrine Kolnes

Katrine Kolnes

Video

Katrine har svennebrev som Mediegrafiker, og har alltid vært interessert i design. For å utvide horisonten begynte hun på bachelor i Multimedieteknologi og -design i 2013. Det førte til at interessen for video, web og 3D begynte. Hun er svært kreativ og har alltid gode løsninger på utfordrende oppgaver.

Mari Halvorsen

Mari Halvorsen

Video/Foto

Mari har flere års erfaring som frilans fotograf, og fotograferer spesielt mye bryllup. Etter å ha begynt på bachelor i multimedieteknologi og –design har hun også blitt svært interessert i video. Bak kamera er hun alltid klar for å dokumentere de små og store øyeblikkene.

Lars Nicolay Løvdal

Lars Nicolay Løvdal

Foto

Lars Nicolay  har drevet med foto siden 2001, og har tidligere blant annet arbeidet i Agderposten som fotojournailst. Store deler av fritiden bruker han på egne fotoprosjekter, og er spesiellt interessert i dokumentar, historiefortelling med bildeserier, i tillegg til analoge teknikker.

Interessert i mer informasjon?

Makro Media er et mediebyrå basert ut fra, og med sterk støtte fra Universitetet i Agder.

Ta kontakt